Skip to the main content

Doe ook mee aan StepBridge

Doe je nog niet mee aan de clubwedstrijden op StepBridge? Laat Tanneke Kalwij je over de streep trekken:

Soms haat ik mijn iPad. Ben er niet erg handig in, maak regelmatig fouten en moet dan weer om hulp vragen. Maar ik kan er wel mee bridgen!! Met veel plezier zelfs. In mijn eigen cluppies en met mijn eigen partners. En kunnen die een keer niet, dan kan de club je helpen een partner voor je te vinden. Een van mijn partners is in de 80 en ik ben 90. En we doen het toch maar! Dus ik raad een ieder, die wel zou willen maar er huiverig voor is, aan om het te proberen. Je kunt in de club hulp vragen en dan zal iemand je helpen er wegwijs in te worden. Het wijst zich vanzelf. Je zit wel drie uur naar dat schermpje te kijken, maar op de echte club ben je meer tijd kwijt. Je kunt wel met elkaar beknopt chatten. Ik vind het heerlijk om te doen ik blijf alert en enthousiast. Doe er wat aan. Wie niet waagt, wie niet wint!

Veel liefs en gezondheid!
Tanneke Kalwij

Andere artikelen
StepBridge Clubtoernooi 22 oktober 2020 – verjaardagsdrive

StepBridge Clubtoernooi 22 oktober 2020 – verjaardagsdrive

PeterKon - JohnvdGe is in A op plaats 1 geëindigd met een score van 68,63%. MoniekW - RonnyMo is...

22/10/2020 - Marc van Beijsterveldt
StepBridge Clubtoernooien

StepBridge Clubtoernooien

Sinds 26 maart spelen we digitaal op StepBridge. Om mee te doen heb je een account nodig. Vraag een...

22/10/2020 - Marc van Beijsterveldt
Finale Ruitenboertoernooi

Finale Ruitenboertoernooi

In de finale van het Ruitenboertoernooi zijn Rianne van Gorp en Yvonne van Riel op de 32e plaats...

11/10/2020 - Marc van Beijsterveldt